Şahin Irmak Fan Sitesi |
|
| Şarkı Sözleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
baronez(Gökçe) Admin
| Konu: Şarkı Sözleri Salı Ekim 21, 2008 8:20 pm | |
| Sevdiğiniz şarkı sözlerini buraya yazabilirsiniz.. | |
| | | pollyanna
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 03/11/08 Yaş : 35 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Salı Kas. 04, 2008 6:21 pm | |
| toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun.diyo sogapa kajmer:) | |
| | | Tugce
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 20/12/08 Yaş : 35 Nerden : ABD- New Jersey
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Ara. 20, 2008 8:03 pm | |
| SEN BASKASIN BASKASIN A NAFILE BAMBASKASIN SAHINIME GELSINNN | |
| | | kartanesi
| Konu: Sagopa Kajmer - Ateşten Gömlek Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 3:45 pm | |
| Benim bir sırrım var açıklanmayacak kadar sır Bundan çıkar hır Patlamalar vuku bulur dert kahır Sırdan geçen dilim olsa Hale der diken bilmez bilen radaan olur ben ve diken Ya sölersem kim anlar Söylemezsem bağlar gamlardan ağlar Bu yıpranışla dağılır bütün Doymaz sago yakar tütün İçindeyim oyunun büsbütün Hayatıma musallat oldu şöhret ün Karıştı yarının bitti dün tedirgin bugün Topla çıkar nedir sonuç Her kıyasla dilime değer Bıçağa ait keskin uç Kimdir suçlu kimde suç Öylesine kibirli ki biber Yakmadan bırakmaz rahat Yarası ağır dilimin bulamıyorum kapatacak bant Üzerime gelin bakın dinamit bağlı gövdeme Yaklaşanı uçururum uçurtma misali pimden iplerle Fesatlar kapıma vardılar ellerinde güllerle İşlerine gelmediğinde saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle Vurdular siyah güllelerle
Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin ve dahi kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim
Aklıma gelen başıma geldi, başım yarıldı aşım soğudu Yine iştahsızlık yerinde oyuncak etti açlığımı Artık kar topu oynamak istemiyorum ellerim dondu Türlü saklambaç oyunlarından gözlerim yoruldu Nerdesiniz güven abideleri cesaret haylazları Gösterin bana 62 den tavşan yapan hokkabazları Belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları Demirden mızraplarla kırdım sazları Deştim böğrümden kıyamadığım hazları Verin bana yazları İlahi merhamet sarayı ya hannan? Sensin rana- sensin- mana- sensin rahman -sensin canan Ruhum işgalden kurtulmaz vatan İnfilak eder alev ateş volkan Hislerim kırıklar Püskürüyor üzerime lav Kıvırcım korlar Elindeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar Ben bir sırra sahibim hayat uykusuna yatmış Ben çok dosta sahiptim güvensizlik içine batmış Şahit oldum birileri mutluluğu para ile kapmış.
Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin ve dahi kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim
"ateşten gömlekler, topraktan çömlekler, ne maymundan geldin, ne de seni getirdi leylekler, sago ya kulak ver!...
iki sıfır sıfır sekiz elveda eder..." | |
| | | kartanesi
| Konu: Sagopa Kajmer - Analiz Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 3:46 pm | |
| Kralin elleri nasir ve yelleri soguk günün ve belleri kirik dünün ve gözleri donuk çocuk ve selleri yikar evim, duvarlarim buruk içim ve pilleri bitik kalplerin yönleri kayip ara. Yillatilmis senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun girtlagini ben kestim, katil oldum sirretinden müebbetim hürriyete!...Bu kül tablasi kaçinci kez yatti sigara altina?, söyle her nefeste kaç adim yanastim tahtima? Neferin nefesi manevi ve her maneviyatta cesareti sakladin ve cebine tiktin. Bikiktin, halden anlamazlar ordusuyla ayni yere tikiktin ah!... Sancilarina karsi sen yikiktin, hep bakiktin akibetine dürbünle, sürgüne kakiktin, analiz her bedende ayri ruhtu,sen kayiptin!... Evvelindir mahremin ve örtü örttüm üstüne ve Tanri, sanri çekti gözüne bir kalemde gelecek ekti. Körpe kalbim zorba düstü, torba doldu bin yalanla kin üsüstü, din bozuldu, hin doluydu tin hududu bin biçakla harp yasandi, sin gömüldü in içine, yarami tuzla sivadi her melek ve bin (sago Key)çile, gözümün içine igneler batirdi bu felek. Analiz ettim her günahta bir kelek, not aldim not edildi, özrü diledim reddedildi, yasadim yanildim resmedildi, günahin payini buldum.
Analiz ettim kimler arkasinda kinler ve inlerin karanliginda günesi kim bekler ve geride kalan o dünler kime gülümser? Kime iyimser? Kime kötümser? Yarinin bugünden çikari ne? Ve analiz ettim her duada gerçegin bir payini buldum, kudretinde puslu kisilik ayıplari ve düsene tekme atan o insan kayiplari, çikara dayali, pahali zamanin harcanisi. Bugünün yarindan çikari ne?
Anlamakti zor olan ki kolaya kaçmak alinmakti herseye. Ben asli buldum, yasli kalbin pasli kör durumda ilaci oldum. Hep kiraci kaldim verilen her degerde hanci durdum, yikilan her güvende yolcu düstüm, üsüdüm yalnizlarda, yildizimla karaya düstüm,sanci buldum, yankilandi bin acimda her sesim ve analiz ettim. Kimsesizdi ruhum ki; kimselerdi, kimsesizler hilesizdi tüm görüntüler ve her seferde gerçegin bir payini buldum. Yorgun oldum, sorgum bitti, durdum baktim yagma etti Tanri tüm ganimetleri, riya rüyalar anlatildi geregi yoktu. Martavalla avunan oldu insanoglu, çukura gömdü arzularini, tüm günahlariyla onure etti yalnızlar da garibe düştü. Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere. Okka yüzlüm yara bere, korku bir tüfek ufak tefek, felekse avci gözü pek, analiz ettim,sen tek,hep yek!...
Analiz ettim kimler arkasinda kinler ve inlerin karanliginda günesi kim bekler ve geride kalan o dünler kime gülümser? Kime iyimser? Kime kötümser? Yarinin bugünden çikari ne? Ve analiz ettim her duada gerçegin bir payini buldum, kudretinde puslu kisilik ayıplari ve düsene tekme atan o insan kayiplari, çikara dayali, pahali zamanin harcanisi. Bugünün yarindan çikari ne? | |
| | | kartanesi
| Konu: Sagopa Kajmer - Af Benim İşim Değil Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 3:47 pm | |
| Huzurunda bir güneştim kapana kapana açılan Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonu Olmayan, nahoş olsun tüm dakikalar senin adını Anmayan, duamı duydu, içime baktı, kabul etti Gün doğmadan. Herkesi iyi bilme ! Kötüye iyi demek günah hocam Ey hayatı masal olmuş insan ! Senin hayatının masalından daha komik bir şey Yoktur inan, git de düşüne dur başında Yıkılmış kabrine dayan.
Ser elimde, sır cebimde takılıp Kaf dağına çıkıp çıkıp, düşüp kalıp Unutur oldu sözünü yok sayıp Düşündüm de kaç kişi kırık yarık kalbi bırakıp Takılır oldu Kolera sustu, içinden sövüp sayıp
Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle.
Eyle ne istersen eyle en güzel sen eylersin Ben bir güldüm açtım, yapraklarımı toprağa sattım Yapraklarım uzuvlarımdı, acıdı katılıp tekrar sana Sevincinden ağladı. Eyle ne istersen eyle!..
Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle.
Eyle iste dilimi keseyim bu benim diyet deyip Hayırlısın dimama, iste ondan olsun tövbe et ki Dursun gözyaşın ve sussun deprem Eyle ne istersen eyle Biz leim sen Ekrem.
SAGOPA Hazır ve nazırım başlıyorum Gün benim günüm ilerledikçe görünür önüm Ekmeklerimi böldüm, ekmeklerine yağ sürdüm. Ben bölündüm, kendimi onlarla bölüştüm Ayrılmış parçalarımla tek tek görüştüm. Sus konuşma küsüm, kalplerinde kaç kuruşluk süsüm Dışım Orhan içim Müslüm. Hışım meydan benim hüzün Başım heyelan, dilim gözüm,sazım belan, sözüm özüm Bulunsun çözüm egosistemleriniz çöksün Fakir mantıklarında derin kritikler yapan sahtekârlar var, Yumruğumu bir dalaşta kaybederken, tekmelerimi kıranlar var Üzerime yapsın Rab'dan dualar. Kaybettiğim sırlarımı aramaya koyulmalıyım. Devirebilmek için hatırlamak gerek dudakları kelebek. Haydi sagoya B-12 enjekte edek. Küçüklerime şeytanlığını öğretmemen gerek lanet herif!.. Bu rüzgara dayanabilmek için bir kayamı olmalıyım?... Bu tuğlalar bir bina yapmak için varlar. Bu dalgalarsa kumdan adalarımı yıkmak için çağlar. Cevaplarıma sorular sordukça sagopa ağlar.. | |
| | | kartanesi
| Konu: Sagopa Kajmer - Baytar Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 3:48 pm | |
| Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucuda kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç degersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-i-değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömür yarın gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder gözün gözümden ayrilinca Bendeki ask altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkıt bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş Dudaklarınla kaderi nikah eden çakır keyif dertdaş Gören der ki sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alişverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Amfitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kas çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakşların Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım
Derdime çare baytarim yok Dengeme destek tut ki durayim Safak günesin fermani geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Ama melek bir yandan, seytan bir yandan Basim zindan yokluk var bu kaçinci sikayetim bilmem
Kafami duvara yasladim omuzlarim yanimda yok Ahbaplar maymun istah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliginle gelir hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm Bu devranin binlerce sevgi müsterisinden biriyim Yalnizligima küfrederim sensiz halden müstekilim Ilelebette dönmez olsan bil ki yalniz nöbetteyim Hatalarima savas açtim her gün farkli kefendeyim Hayat günlük defter yapragi hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlas deva bul üzüntü kalbi sömürürür Yüzüne baktigim her an cennetten bahçe görülür Gülüsle sen degil gönül bucaklarinda harabeler Bu hilekar tavirla geçer fena saatler Seni içeren masallarim anlatilacak kadar kisa degiller Ask ilinde bir tarafta cüceler diger yanda devler
Derdime çare baytarim yok Dengeme destek tut ki durayim Safak günesin fermani geçer aci tatli sayili zamanin sancisi Ama melek bir yandan, seytan bir yandan Basim zindan yokluk var bu kaçinci sikayetim bilmem | |
| | | kartanesi
| Konu: Sagopa Kajmer - Fırtına ve Şimşek Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:02 pm | |
| Edeple gelen edebiyat rapi onure etti şükür O kokan ağızlardan çıkan rap sade küfür Ben Türkçe Rap'i öldürdüm sizler yaşatacaksınız Ben artık kendimi buldum sizler sapıtacaksınız Kendime kızmaktan sesim kısıldı Uyumaya gayret ederken kulaklarımda fısıltı Sabahlarım güneşe dönük gecelerimde ay Bir insanı yermek leblebi yemekten kolay Yüzüme gülme arkamdan konuşurken adam ol lan Senin dilinin deydiği masun sayısı kaçtır Abesle iştigalim pektir kötek sana haktır Köpeklerin bile vefası seninkisi yanında yeğdir Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor içimden ve Aklım gidiyor başımdan Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım Hasretleri gönlüme alıştırmalıyım Ben daha ne kadar hendekli yollar aşmalıyım
Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine mermilerin hep ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Eş eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıçak bileğli ve keskin
Kim daha iyidir kıyası boşa bir iş ve saçma Yaradılışta hepsi aynı işin sırrı büyük yarışta Göremeyeceğin kadar soyutsun,nerden baksam tek boyutsun Renklerini koyult, oyuklarını doldur, dik başını yamult Kancayı yerse aç palamut damakları helak olur Yalaklar yaladıklarıyla boğulur Her sanatçı acılarıyla yoğrulur Sago gerçekle doğrulur Bulunduğun ormanı yak kendinle birlikte Bulutlar ağlayana kadar yan mikropların ölsün Vurgu tonunu koruyan adam bu işin piri (ben) Sizin şarkılarınınz harbi çocuk şiiri Zaferler kadar yenilgilerde efsanedir tarihte Mağlubiyet kimine göre galibiyetten bir adım öte Yenilgiler savaşa zorlasada fikri ve fiilleri Yanılgılarla mağlup olur moral askerleri Vurduğu yerde zakkum biten adamdan dinle nükteyi İşte o zaman yersin esaslı yıkıcı tekmeyi Hislerin dökülür ellerin bak boş kalır Mini mini bir kuş konar donar donar kıçı açıkta kalır Ezil bükül önümde rezil üzül büzül cahil sefil Özür mözür dileme benden Yıkıl defol bıktım sizden Diline ne der benim nutuk Ezik mahluk rapin lavuk Kulak duyar dilin tutuk Ben kuş gribi sen tavuk
Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine mermilerin hep ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Eş eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıçak bileğli ve keskin... | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Adam Gibi Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:03 pm | |
| Neden düştün gözümden? Neden hislerin hep yalan?
Nedense biz seninle, mutluluğu, Paylaştık hep uzaktan
Aşk ızdırap denizi, şaşırdım ben kapıları Garip bir umutsuzluk, sardı dört bir yanımı Akıllandın mı bilinmez, yoksa her şey sıradan mı?
Adam gibi yürekli ol, çık karşıma bak yüzüme, Yalandı de, unuttum de, aldattım de, bağır yüzüme. Senin kokun, senin dokun, senin tadın yetmedi de, Sokaktaki köpek kadar, gururlu ol, bağır yüzüme | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Akdeniz Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:03 pm | |
| Akdeniz'in bütün kızları Hanginiz aşk için söyleyin? Paylaşalım bütün kozları Sevmesi çok güzel yazları
Oturarak aşkı bulamazsın Bulsan elinde tutamazsın Herkesi birden sevemezsin Kimseye aşkım diyemezsin.
Aşk-ı baharımda Olsana yanımda Bence umurunda Bence seviyorsun
Kapkara günlerimi Süsledi düşlerimi Çal hadi DJ hadi, Çal ne duruyorsun? | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Aşk İçin Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:04 pm | |
| Aşk için yanıyor, çarpıyor yüreğim Sen yoksun ki yanımda güzelim Nerelere gitsem, kimlere sorsam Arasam tarasam, yollara baksam Bu canımı bile bile ateşlere atsam...
Sevgin kalbimi tutsak ediyor Her gece, her hece zindan geliyor Ellere, dillere, gözlere gelme Sakın çocuk gibi oynama benle Bedenim yanıyor gözlerim ıslak Kalbim kalbine ebedi tutsak...
Yapılırmı hiç bunlar bana Aşkımla oyun oynama | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Bıçak Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:05 pm | |
| Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın Beni bir tek anlayanım var Yaradanım Günah olmasaydı gelirdim Senin olmaya söz verirdim Belki bir sabah başucunda demlenirdim Ne yazık ki hayat haram oldu Gülemem artık yüzüm soldu Senin aşkının mahkumuyum,günahkarım Belki cehennemde yanarım Seni bir kez anlayamadım pişmanım
Sen aşkı öylece biter mi sandın O aşkın öyle büyük ki bitmez Kalbimde açtığın yaran kanıyor Bıçakla silmeye gücün yetmez | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Bilsem Ki Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:06 pm | |
| Dokunsam ağlar mısın Düşünüp o yılları Bir dokun bin ah işittim senden Bu kadar kolaymıydı vazgeçmek benden Ağlasam duyarmısın feryadımı Yüzüme bakarmısın son kez İçimde yorgunluğun, mutsuzluğun Sebebi bir tek sensin bu umutsuzluğun Kalbim yıllar geçse de affetmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Sensiz bu son gecem bu son sabahım Tadı yok bu mevsim ayrılıkların Bilsem ki bir daha hiç dönmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Utanmam yenilmem mutsuzluğuma Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:07 pm | |
| Aynada bakıp yüzüme, kendime isyan ederim, Bu akşam hüzünlerime, seni de katar giderim.
Nedense her şey yalan, bu aşkta sende kalan, Nedense her gönülde, vicdan aradım vicdan. Kurtulup gider gibi, bütün çilelerimden, Tut hadi tut bırakma, çocuksu yüreğimden.
İsmi lazım değil, beni o zalim yıktı. İsmi lazım değil, o bir vefasız çıktı. İsmi lazım değil, döküldü gözyaşlarımdan, Yerden yere vurdu bu yüreğimi, hesabını soracağım | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Mesafe Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:08 pm | |
| Bir zamanlar sevdiğin, Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin, Tatlı nameler gerçek oldu mu? bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin, tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak, Her güzel şeye alınmak, Bitik ve mutsuz anılmak, Alın yazımsa, sildim çoktan
Peşimdem gelirsen, Aşk için direnirsen, Nerede yanlış bilirsen, Çözmeyi düşünürsen, Belki bir gün bulursun, Ama sen onu da unutursun, Boşver...
Yüreğinden yaralı, bizim hikayemiz Kaderimden kalanı, silsem de gitmiyor İki sohbet aralı, bütün mesafemiz Geldim anlamıyor... [center] | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Gram Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:09 pm | |
| Bütün acıları yazıyorum vasiyetime Sana yakışanı yapıp onu oku o zaman Gram acımadı kötü diye vaziyetime Sana yakışanı yapıp onu koru o zaman
İzine alışalım huyuna çalışalım Dışı buz,içi balım nerdesin. O beni unutacak,birine alışacak İki kez acınacak yerdesin.
Yüzüme bakmasın,ama bırakmasın Onu ayartmasınlar Beni yakan güneş,onu da yakmasın işi abartmasınlar(yeter uzatmasınlar)
Takıp o zilleri beline Atıp kederleri derine Geçip güzellerin önüne O gül dudaktan öpmek lazım Giderse gitsin nereye Verip o günleri geriye Sabahtan akşama rakıya Girip bir uçtan çıkmak lazım. | |
| | | kartanesi
| Konu: Serdar Ortaç - Sana Değmez Şarkı Sözü Salı Ocak 13, 2009 4:10 pm | |
| Sen beni ömründe bir an sevseydin Benden sana dert olmaz bunu bil Nasıl güllerin pembe dilleri varsa Senin gülden bedenin var bunu bil Verdiğin en mükemmel aşk ızdırabım Boş yere etme şikayet tutar ahım Bir kere insan yerine koy aşkımı Sevdim anlatamadım
Sana değmez.. Bu sitemler sana değmez Kalbime bir hançer sapla vur gitsin Beni aldattın bunu bile bile kahrettin Sana kızmıyorum Sana son sözüm... Unut gitsin | |
| | | bkm_tutkunu
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 14/02/09 Yaş : 39 Nerden : istanbul/bayrampaşa
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Şub. 14, 2009 4:35 pm | |
| oğuzhan koç
Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. (x2)
Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha...
Güler miydin? Bakar mıydın? Gözlerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de... Kin tutar mıydın?
Gider miydin? Kalır mıydın? Sever miydin? Kaçar mıydın? Senden vazgeçmesem de Hep susar mıydın ..?
Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını yeter.. yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de... Geçsede... ah etmem... edemem... aldım ahımı... | |
| | | | Şarkı Sözleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|